Banstatus

9 maj 2018

Bäste gäst och medlem

Som ni alla vet har vintern varit tuffare än vanligt för många banor i Sverige och senarelagt öppnandet, så även för oss på Hagge GK .

Vi på Hagge har tagit ett beslut nu på morgonen som är som följer:

Torsdag:

Tidsbokningen öppnar. Spel på hål 1-9 med vintergreener. För våra gäster är greenfeen 100:-

Fredag tills vidare:

Banan öppnar klockan Fredag 10:00. Spel på hål 1-18 med sommargreener. Då några greener inte håller normal Haggekvalitet så erbjuder vi reducerad greenfee om 200:-. Tidsbokning

Bilförbud på banan till vidare.

Klubbledningen

17 april 2018

Äntligen börjar våren visa sig på riktigt och de arbeten som vi har gjort under vintern med bland annat pistmaskinen har visat sig varit kanon.
Många greener är nu snöfria och vi har i veckan påbörjat arbeten med dessa. De närmaste veckorna jobbar vi hårt med att bland annat knivskära, lufta och dressa våra greener.
Tyvärr så ligger i skrivande stund den vita snön kvar på fairway så det kommer dröja nån vecka innan vi kan påbörja jobbet med dessa.

Vi ser fram mot en fantastisk säsong här ute på Hagge

Golfhälsningar

Johan Eriksson