GÄSTER

Precis som Svensk Golfguide redan upptäkt, så upptäkte Golfhäfets innehavare charmen hos Hagge. 2013 utsågs Hagge till top 5 bana i Sverige bland över 200 deltagande banor.

Svensk Golfguide gjorde för några år sedan en resa i Dalarna som inleddes hos oss på Hagge GK. Reportern konstaterade att den borde vara en av landets mest älskade banor.

Men redan nu har banan en stor fan club som växer för varje år. Längs sjön Haggen sträcker sig sju av Hagge GK:s 18 hål. En bra bana är en bana man minns. Vi lovar att Du aldrig glömmer Hagge, även om Du inte minns varje meter av de 5 499 från gul eller de 4 598 från röd tee.

Det tar Dig 2,5 timme från Stockholm på utmärkta vägar att komma till södra Dalarna och
andas in den friska dalaluften. Bor Du i Örebro eller Västerås tar det bara 1,5 timme. Sedan väntar fyra timmar på en underskön bana som bjuder på oemotståndliga utmaningar.

Titta in i vår välsorterade golfshop. Njut sedan av både måltid och dalmål på vår terrass där Du också har härlig utsikt över Haggen, 15:e utslaget och 18:es green.

Stort övningsfält med avståndsmarkeringar från varje utslagsplats, två greener för puttning, och en trevlig korthålsbana bjuder vi på om Du vill vässa formen innan Du peggar upp på första tee.

Har Du husvagn har vi vår lilla camping och vi kan också erbjuda bra boende någon kilometer från golfbanan.

Välkommen att surfa runt och ta en titt på banan och skaffa all information Du behöver för att lägga grunden för en av årets bästa upplevelser – Hagge Golfklubb!

• Ons 27e Septemberdag