Golfskola Spanien 2018

Följ med Hagge GK och PGA pro Johan Holmgren Liljeros &
tränarassistent på golfskola till Costa Ballena

7-14 april

Varmt välkommen till Costa Ballena! Costa Ballena ligger ca två timmars bilresa från Malaga flygplats och ca en timme från Sevillas flygplats.

Barceló Costa Ballena är en perfekt anläggning för dig som vill spela mycket golf i en harmonisk miljö.

27-hålsbanan Costa Ballena Ocean Golf Club håller hög klass med välklippta fairways och snabba greener. Här finns också en fin par 3 bana med nio hål. Anläggningen har dessutom utmärkta träningsområden med stor drivingrange, putt och pitchinggreener.

Vårt hotell Barceló Costa Ballena Golf & SPA är ett fyrstjärnigt hotell som ligger direkt vid fairway och bara 100 meter från klubbhuset. Dessutom är det bara 500 meter till den milslånga sandstranden. Alla rum har balkong med utsikt mot golfbanan och havet, AC och fritt wifi internet.

Efter golfen kan du koppla av i hotellets SPA & Wellness center.

För mer information kontakta Hans Peterson på telefon 070-675 0252 eller på mail hans.gunnar.peterson@gmail.com

FULLBOKAD

• Ons 27e Septemberdag