Hagge Golfklubb

mitt andra hem

Hagge GK´s träningsresa till Spanien 2017

alcaidesalinksgolfresort20130702084423_1

 

Golfskola med Johan Holmgren Liljeros & Hagge Golfklubb

Datum: 18-25 mars, direktflyg fr Stockholm Inkl flyg, all inclusive, 5 dagar golf med golfbil, golfskola.

Fulltecknad: Kölista finns, skicka mejl till  hans.gunnar.peterson@gmail.com

 

alcaidesalinksgolfresort20130702084523_1

Alcaidesa Golf Resort har vi paketerat med ett all inclusive-hotell som ligger på anläggningen precis intill stranden med en kort transfer mellan golfbanan och hotell. Varje 30:e min går en shuttle mellan hotellet och golfbanan. Vi har också förberett för att servera våra golfare sen lunch på hotellet. Hotell Aldiana Alcaidesa är ett fyrstjärnigt hotell som drivs av ett tyskt företag.

Här råder ordning och reda och deras all-inclusive med öl, vin och lokala spritsorter samt en buffé är väl tilltagen. Vill man kan man ta en taxi till en trevlig liten hamn med barer och restauranger i Sotogrande bara 10 min från anläggningen. Eller varför inte åka ner och besöka Gibraltar som ligger ca 15 min därifrån med bil.

Fördelen med denna kust är att det sällan blir kallare än 17-18 grader vilket så klart ger oss golfare bästa möjliga förutsättningar. Golf Alcaidesa består av två 18 hålsbanor med svindlande utsikter.

Heathland Course är den deras mästerskapsbana och har på sina ställen en del branta höjdskillnader. Vi rekommenderar golfbil just på denna bana.

Den andra banan Links Course är den äldsta av banorna och är mer eller mindre vänlig att gå. Utsikten från de bägge banorna är mäktig med Gibraltar i bakgrunden och om vädret tillåter Afrika i horisonten. I vårt paket ingår fri golfbil för våra förbokade rundor.

alcaidesalinksgolfresort20130702084832_1

 

 

Mer information, klicka här!

 

Hagge GK

 • Nu
  Bild
  -5°
 • Onsdag
  Bild
  -5°
 • Torsdag
  Bild
  -5°

Sponsorer

Annonser


sisu_webb_if_190x190_samverkan