Matchcupen

Vinnarna av 2017 års Matchcup

Segrare blev Mikael Karlsson följd av Åke Larsson, Emil Söderholm, Göran Jansson i nämnda ordning.
Grattis till er !

Nu är det snart dags igen. Du har väl anmält dig till

MATCHCUPEN 2017

Vad gäller för 2017 års matchcup?!

Vi spelar som förra året ett rent slutspelträd med att vinna eller försvinna som gäller!

Vi har bestämda helger då vi spelar, första helgen är lörd-sönd 3-4/6 och andra helgen lörd-sönd16-17/9. Det fungerar som så att vinner du första omgången lördag 3/6 (då alla spelar) så spelar du din andra match redan på söndag 4/6 och vinner du den så går du vidare till andra spelhelgen i september.

Det är alltså ingen som behöver kontakta någon annan inför sin match som tidigare utan bara komma på lördag 3/6. Du har då blivit lottad mot en motståndare som du möter och får en bestämd starttid, precis som en vanlig tävling. Går du vidare så får du även då reda på vilken du möter (enligt matchträdet) och en starttid. Du behöver med andra ord engagera dig mindre, bara spela och vinna.

Undrar ni över lottningen så lottar vi spelfältet rätt av, ingen seedning förekommer! Vi spelar även som tidigare år med 25% hcp-reducering efter slopen. Startavgiften är 200:- , betalas vid anmälan . Hoppas det här gör att fler upptäcker och tar chansen att vara med i matchcupen. Men för att det ska fungera rent spelmässigt så har vi en begränsning på 32st deltagare. Skulle intresset vara svalt så kan jag även dra gränsen vid 16st deltagare, så ”först till kvarn” gäller! Ta chansen nu och anmäl er till årets matchcup, där ni har en riktigt bra chans att få ert namn på en egen parkeringsplats (1:a pris).

Anmälningen öppnar 1/4

Anmäl dig till tävlingen genom att klicka här!

Mvh Tävlingsledningen Mikael Karlsson

Vinnare av 2016 års matchcup,

Peter Nilsson slog Erik Engblom med 5/4 i finalen.

3:a Johannes Nilsson och 4:a Lahli Singh.

MATCHCUPEN 2015

matchcup 2015

Vinnare av matchcupen 2015 är Anders Ström, vann finalen mot Jan Engel (saknas på bilden) då han lämnat WO.

På 3:e plats slutade Mikael Karlsson och på 4:e Tord Nilsson.

• Fredag
  • Lördag