Nu är vi anslutna till Golfers

            Klubben har nu valt att ansluta sig till Golfers som erbjuder ett smidigare sätt för dig att boka golftider i mobilen. Golfers finns idag tillgängligt att ladda ner för iOS på din iPhone eller iPad, och kommer snart finnas tillgänglig för Android. Golfers är en licensierad tjänst till GIT, Läs mer »

Ny klubbchef

Vår nya klubbchef är Tommy Staf, för många säkert ett känt ansikte ute på Hagge. Tommy börjar på heltid den 1 februari 2018 men kommer att smyga igång sin anställning redan nu i december. Tommy har en gedigen erfarenhet från både restaurangbranschen och idrottsrörelsen. Han kommer närmast från Dalarnas idrottsförbund, SISU idrottsutbildarna där han har Läs mer »

Säsongsslut

Säsongen börjar lida mot sitt slut och arbetet med att planera för 2018 pågår för fullt. Det blir en del förändringar inför 2018 och några av dem kan vi berätta om redan nu. Shop och kansli Nu går vi mot mörkare tider och kommer att ändra våra öppettider. Vill ni komma i kontakt med oss Läs mer »

Årsmöte

Årsmöte Lördagen den 17 februari är det årsmöte. Vill du lämna in en motion så är sista inlämningsdatum för det den 17 december. //Styrelsen

Information från Hagge GKs valberedning

Vi vill återigen påminna om att vi gärna vill ha in nomineringar till ordförandeposten. Sittande ordförande, Rolf Berglund, har efter 20 års styrelsearbete avböjt omval  till styrelsen inför kommande period. Valberedningen ska därför föreslå en ny person till ordförande på kommande årsmöte. Vi ser gärna att medlemmarna i Hagge GK kommer med förslag på lämplig Läs mer »

Hagge GK

 • Nu
  Bild
  -4°
 • Måndag
  Bild
  -4°
 • Tisdag
  Bild
  -2°

Sponsorer

Annonser


sisu_webb_if_190x190_samverkan