Range & Övningsområden

Hagge erbjuder sex olika övningsområden på anläggningen:

Drivingrange

Drivingrangen är ca 230 meter lång och har ett 20 tal utslagsplatser.

Rangen är öppen alla dagar med undantag för söndag kväll mellan 18:00 -19:30 då det är stängt för bollplockning.

Du betalar med ditt betalkort ( VISA & Mastercard ) eller med SOLO-kort som du köper i shopen.

Korthålsbana

Här tränar du ditt närspel eller spelar en snabb rond. Banan har 5 hål i varierande längd mellan 45 till 80 meter.

Övningsfält

Övningsfältet ligger i anslutning till korthålsbanan. Här tränar du med egna bollar och fältet ger dig möjlighet att kolla av dina längder på riktigt.

Pitch och chipp område

Vid klubbhuset, ner mot sjön ligger vårt område för lite längre inspel. Även här tränar du med egna bollar mot en green med 2 flaggor. Här finns även vår övningsbuker.

Puttning & chipp

I direkt anslutning till klubbhuset ligger våra två puttinggreener.  Här kan du träna putter och korta chippar.

• Ons 27e Septemberdag