Dalagolfen 55+ 2019

Vandringspriset har kommit hem !!!!!

I Dalagolfens klubbtävling finns ett vandringspris till segraren i serien.  Segraren 2019 är Hagge GK.  Resultatet räknas ut lika som i den individuella tävlingen, dom 3 bästa resultaten räknas i kvalspelet och sedan plussas finalresultatet på för att få ett slutresultat.  I klubbens lag deltar klubbens 5 bästa resultat så man vet inte före vem som ingår i laget, det får man se efteråt.

Hagges bästa resultat kom i Avesta, lagdeltagare: Leif Sundin, Hellmut Baier, Jan-Olov Hellberg, Bunny Fahgen och Mikael Andersson och Leksand, lagdeltagare: Stefan Krantz, Magnus Edberg, Lars Hahne, Jan-Olov Hellberg och Börje Granholm. och på hemmaplan i Hagge, lagdeltagare: Sune Bäck, Lali Singh, Allan Nahkala, Kurt Göstasson och Daili Johansson.

Finalen i Säter, lagdeltagare: Allan Nahkala, Lars Hahne, Kurt Göstasson, Leif Kratz och Jan Engel.

Alla resultat från alla deltävlingar finns på Dalarnas golfförbunds hemsida.

Klubbtävlingens slutresultat:

1. Hagge GK             94

2. Dalsjö GK            110

3. Gagnef GK          120

4. Falun-Borlänge  144

5. Säters GK            174

6. Rättviks GK         189

7. Leksands GK        193

8. Avesta GK            223

9. Mora GK              345

Som ett extrapris i klubbtävlingen är att få ordna nästa års final, men eftersom vi ordnat en final under de senaste fem åren går detta till Dalsjö som blev 2:a.

Tävlingsansvariga i Hagge

Lars Nordström/Per-Olof Eriksson