Boka träning i tennishallen

Hej!

Vi är mitt i mars månad och vi har en hel del snö kvar. Som tur är har vi en Tennishall i Ludvika där vi bedriver inomhus aktiviteter inom golfen.

Här nedan följer några enkla steg för att boka och komma igång med sin träning.

Träna på egen hand 1- 4 personer

Vi har 4 rangemattor vilket betyder att ni kan vara 4 samtidigt som svingar.

Ni bokar genom dessa två alternativ.

Gå in på  www.bokamera.se/LudvikaTennisklubb

Där går ni in och bokar upp er på en tennistid.  Ni bokar in er på bana 1 och skriver upp erat namn i bokningssystemet.

Ni får en bekräftelse och även ett sms som dyker upp dagen före er bokning som en påminnelse.

Ni betalar sedan på plats när ni går in för att träna.

Det går också att ringa direkt till Golfhallen och boka på nummer 0240-  151 71.

Träna med PGA- Tränare.

Ni kan komma själva eller ta med 1-3 vänner och boka upp Johan. Då gör ni följande. Ni kontaktar Johan på 073 917 91 33 eller på mail johan.holmgren@pgasweden.com

Priser på träning med PRO Klicka här!

Det är oftast möjligt dagtid fram till 17.00. Sedan har tennisklubben bokningar för deras verksamhet.

-1°
  • Torsdag