Golfens Dag 2019

Välkommen till Golfens dag på Hagge GK

Den 25 maj är det Golfens dag i hela Sverige och vi på HAgge GK bjuder på massor av roliga aktiviteter och prova på-golf för medlemmar och nya golfare i alla åldrar.

Vi är nästan en halv miljon golfare i Sverige men det är många fler som är nyfikna och vill börja spela. Golfens dag är ett perfekt tillfälle för alla som vill testa vår fantastiska idrott – som går att njuta av hela livet.

Alla golfintresserade i Smedjebacken & Ludvika är välkomna att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Boka in lördag 25 maj i kalendern och ta med familj och vänner till en dag full av golfglädje!

Är du medlem: Anmäl dig gärna till eventet via Facebook (länk) och bjud med dina vänner och bekanta så får du chansen att skaffa fler kompisar att spela med.

För att alla besökare ska ha kul och känna sig välkomna behöver vi vara många från klubben som hjälper till med aktiviteterna. Vill du ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Anna Cederlöf på cederlof.anna@gmail.com

Mer information om Golfens dag i Sverige på golfensdag.se.

Varmt välkomna!

Anna Cederlöf