Inomhusträning vinter

Sving träning inomhus

Tag möjligheten och gör som många andra gjort senaste vintrarna, förbered dig inom den tekniska delen innan ni kommer ut på gräs. Du får jobba med din sving i lugn och ro och slipper stressa för att den ska sitta på några dagar. Vi gör en plan för dig så att vi håller det enkelt och följer upp din utveckling på varje pass.

Lektionspriser inklusive Hallhyra

Golflektioner vintertid i golfhallen.

Privat lektion 25 minuter 400: –

Privat lektion 50 minuter 750: –

Grupplektion 50 minuter 700:-/ plus 50 kronor per person)

Custom Fitting Lektion 700: – (300: – avdrag vid köp av klubbor)

Paket Grupplektion 5 tillfällen och ni får den 6 gratis

Går att använda lektionstillfällen även när vi kommer till utomhussäsongen. T.ex., boka in 3 tider nu under vintern och ta resten när vi kommer ut på gräs.

Vid alla lektioner innebär det att ni har tillgång till golfanalysprogram, launchmonitor (gc2 mätinstrument för sving och boll), kamera, golfspecifika övningar, träningshjälpmedel och tillgång till ett stort brett putt och närspelsområde.

Även större grupper går att ta in då vi kan träna både sving, närspel och puttning i olika stationer. Ha ögonen öppna för övriga arrangemang.

Vi fokuserar på följande

– Slå rakare och längre

– Golfens mentala spel

– GUBBS (Grunder)

– Orsak/ verkan Bollträff

Vi jobbar också i varje pass med golfspecika uppvärmingar som hjälper er uföra er golfsving på ett mer effektivt sätt.

• Mån 23e Juldag