Inomhusträning vinter

Sving träning inomhus

Tag möjligheten och gör som många andra gjort senaste vintrarna, förbered dig inom den tekniska delen innan ni kommer ut på gräs. Du får jobba med din sving i lugn och ro och slipper stressa för att den ska sitta på några dagar. Vi gör en plan för dig så att vi håller det enkelt och följer upp din utveckling på varje pass. Kontakta Johan på johan.holmgren@pgasweden.com eller 073-917 91 33. Har du redan en grupp så anmäl den, annars meddelar du Johan ditt intresse så kan vi säkert ordna en grupp till dig.

 

Lektionspriser inklusive Hallhyra

 

Golflektioner:

Privat lektion  25 minuter      400: –

Privat lektion  50 minuter      700: –

Grupplektion  50 minuter       700: – + 50: -/pers (Max 4 personer)

Paket Grupplektion                  5 Tillfällen och Ni får den 6 gratis

Går att använda lektionstillfällen även när vi kommer till utomhussäsongen. T.ex., boka in 3 tider nu under vintern och ta resten när vi kommer ut på gräs.

Vid alla lektioner innebär det att ni har tillgång till golfanalysprogram, launchmonitor (gc2 mätinstrument för sving och boll), kamera, golfspecifika övningar, träningshjälpmedel och tillgång till ett stort brett putt och närspelsområde.

Även större grupper går att ta in då vi kan träna både sving, närspel och puttning i olika stationer. Ha ögonen öppna för övriga arrangemang.

Vi fokuserar på följande

–          Slå rakare och längre

–          Golfens mentala spel

–          GUBBS (Grunder)

–          Orsak/ verkan Bollträff

–          Förberedning inför säsongen 2017

Hagge GK

 • Nu
  Bild
  -2°
 • Fredag
  Bild
  -5°
 • Lördag
  Bild
  -7°

Sponsorer

Annonser


sisu_webb_if_190x190_samverkan