Hagge Golfklubb

mitt andra hem

Damernas vårupptakt 2018

Äntligen dags för damernas årliga vårupptakt. Tisdag 8/5 är det dags för mänger av gemyt, mat och nya kläder. Klicka på rubriken för att se hela inbjudan. 

Golfskolan 2018

  GOLFSKOLAN 2018 18-21/6 2018 (Midsommarveckan)   Välkommen till årets golfskola. 4 dagars golfskola med golf och lek  för barn och ungdommar födda mellan 2005 & 2011 Golfskolan är för alla, nybörjare och dig som redan spelar och kostar 950:-. När: Samling varje dag på Hagge Golfklubb klockan 09:00 och slutar 15:00 Grupper: Barnen delas Läs mer »

Ny tävling Hagge slaget

Hagge gör ett försök och startar en ny tävling ”Haggeslaget”. En singeltävling där vi spelar slaggolf eller slagtävling. Vi startar tävlingen för att vi skall bli bättre golfare genom stt spela singeltävlingar! Genom att vi själva är aktiva med vårt hcp så faller det bättre ut när vi ändrar hcp-systemet 2020. Vi har olika speldagar Läs mer »

Vårarbeten

Pistmaskin i arbete på Hagge GK Nu hjälper vi våren på traven! För att hjälpa våren på traven har för första gången Hagge GK fått besök av en pistmaskin. Ja du läste rätt, en pistmaskin. Normalt används en pistmaskin för att skapa underlag för skidåkare av alla former, så väl alpint som längd, men nu Läs mer »

Friskvårdsavdrag

Golf + Friskvård = Sant! En historisk dom från Högsta förvaltningsdomstolen (HFD) den 12 januari 2018, följt av en tolkning från Skatteverket tre dagar senare, gav det glädjande besked Golfsverige arbetat hårt för och väntat på länge: Golf är godkänt som avdragsgill friskvårdsförmån. Äntligen! Golf klassas som friskvård!   Foto: Svenskgolf.se Svenska Golfförbundet har haft Läs mer »

Hagge GK

 • Nu
  Bild
  14°
 • Söndag
  Bild
  12°
 • Måndag
  Bild
  10°

Sponsorer

Annonser


sisu_webb_if_190x190_samverkan