Dags att tänka på årets logobollar!

Nu börjar årets logobolls kampanjer. Klicka här för att komma till kampanjerna!

Årsmöteshandlingar 2018

Nu finns alla årsmöteshandlingarna klara. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer.   Kallelse 2018   Verksametsberättelse 2017 och Budget 2018   Valberedningens förlag till årsmötet 2018   Årsredovisning och revisionsberättelse Hagge Golfklubb 2017-12-31   Årsredovisning Hagge Golf & Fritid AB 2017-12-31    

Nu är vi anslutna till Golfers

            Klubben har nu valt att ansluta sig till Golfers som erbjuder ett smidigare sätt för dig att boka golftider i mobilen. Golfers finns idag tillgängligt att ladda ner för iOS på din iPhone eller iPad, och kommer snart finnas tillgänglig för Android. Golfers är en licensierad tjänst till GIT, Läs mer »

Ny klubbchef

Vår nya klubbchef är Tommy Staf, för många säkert ett känt ansikte ute på Hagge. Tommy börjar på heltid den 1 februari 2018 men kommer att smyga igång sin anställning redan nu i december. Tommy har en gedigen erfarenhet från både restaurangbranschen och idrottsrörelsen. Han kommer närmast från Dalarnas idrottsförbund, SISU idrottsutbildarna där han har Läs mer »

Säsongsslut

Säsongen börjar lida mot sitt slut och arbetet med att planera för 2018 pågår för fullt. Det blir en del förändringar inför 2018 och några av dem kan vi berätta om redan nu. Shop och kansli Nu går vi mot mörkare tider och kommer att ändra våra öppettider. Vill ni komma i kontakt med oss Läs mer »

Hagge GK

 • Nu
  Bild
  -2°
 • Fredag
  Bild
  -5°
 • Lördag
  Bild
  -7°

Sponsorer

Annonser


sisu_webb_if_190x190_samverkan