Till sommaren söker vi fler som vill göra en insats i klubben och jobba av ert arbetslån:

* Damkommittén söker några tjejer som kan hjälpa till med att planera och genomföra damtävlingar på tisdagar samt planera en ”hemlig resa” för damerna

* Tävlingskommittén söker fler som kan hjälpa till med att planera och genomföra tävlingar

Vi söker ett antal Golfvärdar under juni-augusti som vid stort tryck på banan kan hjälpa till med att vara starter på hål 1 och även se till att rondtiderna hålls nere på rimliga nivåer.
Vi tänker oss ett dagspass på cirka 4 timmar per gång

Vi söker även ett antal Campingvärdar till våra ställplatser vi ett antal tillfällen då våra gäster anländer efter stängning och kan behöva stöd vid ankomst.
Självklart står du fritt med din husbil/husvagn vid dessa tillfällen

Hör av er till klubbchefen Tommy Staf, 072-600 69 93 för mer information om de olika uppdragen eller anmäl dig här nedanför.