Hagge Golfklubb

mitt andra hem

Villaitana med Hagge GK

När golf är som roligast…..

Storslagna Villaitana ligger i hjärtat av Costa Blanca och mycket nära Benidorm utanför Alicante på den andalusiska kusten längs medelhavet. Du flyger till Alicante och resan vidare till Villaitana tar cirka 40 minuter.

Vårt hotell Melia Villaitana är ett fyrstjärnig hotell som ligger direkt vid de två golfbanorna Villaitana Levante och Villaitana Poniente. Hela anläggningen har den charmiga atmosfären av en Medelhavsby med smala gator, torg och restauranger och barer. Allting på resorten ligger koncentrerat vilket skapar både harmoni och en känsla av välorganiserad lyx. På anläggningen finns bland annat två stora poolområden varav den ena har en uppbyggd konstgjord sandstrand och en är uppvärmd under del av året. Här finns också flera restauranger och barer, SPA-avdelning, gym och fritt wifi.

Vårt boende ligger endast en kort taxifärd bort från Benidorm med sitt utbud av shopping, restauranger, nattliv och de fina stränderna.

De två 18-håls banorna, designade av Jack Nichlaus, är roliga, spännande och intressanta att spela. Mästerskapsbanan heter Campo Villaitana Levante och den lite kortare och trixigare banan heter Campo Villaitana Poniente.
Levante med par 72, passar alla typer av spelare. Här finns breda ondulerande fairways och en del utmaningar med strategiska bunkrar och en fantastisk utsikt över Benidorms skyline och Medelhavet.
Poniente är en kortare bana med par 62 som utgår från drivingrangen och går i lite mer kuperad terräng ovanför hotellområdet. Det ingår golfbil vid spel på Poniente.

Klubbhuset ligger centralt en kort promenad från hotellet. Här finns en generös uteservering, samt drivingrange, chipping- och puttinggreen villket gör träningsmöjligheterna på Villaitana mycket bra.

Hagge GK

 • Nu
  Bild
 • Fredag
  Bild
 • Lördag
  Bild
  10°

Sponsorer

Annonser

 

 

sisu_webb_if_190x190_samverkan