Boende

Här vilar du ut efter en dag på golfbanan

Bo på banan

Direkt i anslutning till 18:e greenen med restaurang och klubbhus inom några armslängder ligger våra egna högklassiska stugor.
Stugorna har fyra bäddplatser (2+2), litet kök, egen dusch och toalett samt tv. Här bor du så nära banan du kan komma. 

Best Western Grand Hotel Elektra

I centrala Ludvika, cirka 7 kilometer från banan ligger Best Western Grand Hotel Elektra. 

Grand Hotel Elektra är Ludvikas största hotell med 4 stjärnor och 103 moderna rum.
Hotellet finns mitt i stan med gångavstånd till affärer, caféer, tåg och bussar.  Vakna upp utvilad på morgonen och njut av en stor frukostbuffé som uppladdning inför en dag på golfbanan.

Villa Gladtjärn

Villa Gladtjärn är ett autentiskt svenskägt och drivet hotell, konferenscenter och bastuort i de vackra sjöarna och skogarna i Dalarna i Sverige. Med utsikt över sjön Barken och med enkel transfer till Sveriges bästa vinterskidort är det en idealisk i naturen. 

Räfsnäsgårdens B&B

Hos oss finns möjlighet att välja ett vandrarhemsboende med självhushåll, eller skräddarsy ditt eget paket efter önskemål. Dessa bilder visar ett av våra finaste rum. Samtliga rum har nya, fräscha sängar. Till vandrarhemmet kan du komma och bo en natt eller två, eller stanna en längre period. Räfsnäsgården lämpar sig väl för säsongsboende vid arbete och studier i Ludvika med omnejd, och vi hjälper gärna till att ordna ett boende som gör att du känner dig så hemma du någonsin kan under din vistelse här.

Ludvika Stadshotell

Ludvika Stadshotell är ett trestjärnigt, familjeägt hotell placerat mitt i centrala Ludvika. Hotellet ägs och drivs sedan september 2019 av Magnus och Sofie Pepulis.

Stadshotellet är stadens äldsta hotell som har funnits sedan slutet av 1800-talet. Det har idag 28 rum av den gamla fina känslan kombinerat med den mer moderna stilen.

På hotellet bor du bekvämt med närhet till butiker, caféer, restauranger samt tåg- och bussförbindelser.

Vi är medlemmar i VISITA och kedjan Your Hotel™ Worldwide.

Hagge GK - En upplevelse du inte glömmer