PADEL

PADEL på Hagge GK

Hagge Golfklubb har under 2020 startat ett samarbete med företaget VB Padel. Det har lett till att två utomhusbanor har byggts nedanför utslagsplats för hål 10 (vid parkeringen på andra sidan vägen från klubbhuset). Invigningen skedde 14 maj med en tuff match mellan kommunalråden i våra grannkommuner Ludvika och Smedjebacken

• ”Utomhuspadelbanorna vid Hagge var mycket uppskattade och populära förra året. Många rutinerade spelare i och utanför regionen som testade banorna återkopplade vid flertalet tillfällen att kvaliteten på banorna är hög. Standarden i kombination med läget och det goda samarbetet med Hagge Golfklubb tror vi är anledningen till den positiva utvecklingen i Hagge för padel.
  • Under 2021 kommer vi att fortsätta med den populära ”Sommarstegen”, en trevlig turnering där padelpar (+40 par 2020)  utmanar varandra. Den passar bra att köra utomhus under sommar/semesterperioden då matcher kan spelas i ”lagom” takt som passar de flestas almanackor/kalendrar.
  • Nytt för 2021  är att vi bytt namn till VB Padel från att tidigare hetat Ludvika Padel. Vi kommer att öppna flera hallar och utomhusbanor i regionen kommande år och då passar det namnet bättre.

Tänk er att spela padel en skön varm junikväll i Hagges vackra miljö – inget slår det!

Vad är Padel?

Padel (eller padeltennis) är en racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis och squash. Det spelas på en plan med två planhalvor avskilda av ett nät, precis som tennis. Däremot så kan man även använda sig av väggarna i spelet – vilket mer liknar squash. Ni kan läsa och se mer hur padel fungerar via denna länk – https://padelregler.se/om-padel.

Det finns padelracket för uthyrning samt bollar till försäljning i Hagge GKs klubbhus (utanför omklädningsrummen). Betalning sker via Swish. Vill man köpa sitt eget racket så finns detta till försäljning i Hagge GKs klubbshop. Vi kommer även att kunna erbjuda företagsevent, tävlingar och nybörjarkurser.

Erbjudande:

Hagge har tecknat ett fördelaktigt avtal med VB Padel som vi vill erbjuda våra medlemmar:

• Idag kostar en timme padel 340kr (fyra spelare vilket innebär 85kr per person). Vi skulle vilja erbjuda dig ett klippkort på 10 timmar för 2700kr, dvs. 270kr för en timme vilket är ett riktigt bra pris  – 20% rabatt!
  • Idag är bokningssystemet för padel inställt så att det inte går att boka längre än 2 veckor framåt. Då vi är först ut med padel så tror och hoppas vi att beläggningen kommer att vara bra och speciellt för ”premium”-tider på kvällar och helger och då kommer det vara en fördel att kunna boka först. Vi vill därmed också erbjuda dig möjligheten att kunna boka tre veckor i förväg för att få bästa möjliga tid.

Om du är intresserad och vill köpa 10-klippkortet för 2700kr som ger dig möjlighet att boka tre veckor i förväg tecknar du detta via denna länk: padel@vbpadel.se
OBS! Gäller endast medlemmar på Hagge GK!