PADEL

PADEL på Hagge GK

Som du kanske hört så har Hagge Golfklubb startat ett samarbete med företaget Ludvika Padel. Det har lett till att två utomhusbanor har byggs nedanför utslagsplats för hål 10 (vid parkeringen andra sidan vägen från klubbhuset). Invigningen skedde den 14e maj med en tuff match mellan kommunalråden i våra grannkommuner Ludvika och Smedjebacken

Det känns extra bra att vi tillsammans hittat denna lösning och kan vara först ut i Ludvika/Smedjebacken/Grängesberg området att erbjuda den oerhört populära sporten som vi är övertygade om kommer vara ett bra komplement till vår golf.

Vad är Padel?

Padel (eller padeltennis) är en racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis och squash. Det spelas på en plan med två planhalvor avskilda av ett nät, precis som tennis. Däremot så kan man även använda sig av väggarna i spelet – vilket mer liknar squash. Ni kan läsa och se mer hur padel fungerar via denna länk – https://padelregler.se/om-padel.

Det finns Racket för uthyrning samt bollar till försäljning i Hagge GKs klubbhus (utanför omklädningsrummen). Betalning sker via Swish. Vill man köpa sitt eget racket så finns detta till försäljning i Hagge GKs klubbshop. Vi kommer även att kunna erbjuda företagsevent, tävlingar och nybörjarkurser.

Erbjudande:

Hagge har tecknat ett fördelaktigt avtal med Ludvika Padel som vi vill erbjuda våra medlemmar:

• Idag kostar en timme padel 340kr (fyra spelare vilket innebär 85kr per person). Vi skulle vilja erbjuda dig ett klippkort på 10 timmar för 2700 kr, dvs. 270 kr för en timme vilket är ett riktigt bra pris  – 20% rabatt!
  • Idag är bokningssystemet för padel inställt så att det inte går att boka längre än 2 veckor framåt. Då vi är först ut med padel så tror och hoppas vi att beläggningen kommer att vara bra och speciellt för ”premium”-tider på kvällar och helger och då kommer det vara en fördel att kunna boka först. Vi vill därmed också erbjuda dig möjligheten att kunna boka tre veckor i förväg för att få bästa möjliga tid.

Om du är intresserad och vill köpa 10-klippkortet för 2700 kr som ger dig möjlighet att boka tre veckor i förväg tecknar du detta via denna länk: https://www.matchi.se/facilities/membership/LudvikaPadel%E2%80%93HaggeGolfbana