Golfstudio

Hagge GK bygger golfstudio

Under många år har det funnits en stor önskan att bygga en golfstudio på Hagge. Nu är vi väldigt nära och byggnationen kommer att starta under hösten. Golfstudion kommer att placeras där dagens två skyddade utslagsplatser finns.

Vad kommer vi att erbjuda i vår studio.

TRÄNING
I studion har vi tänkt att kunna erbjuda året runt träning såväl enskilt som i grupper.

CUSTOMFITTING
Fullständig utprovning av golfklubbor hela året. Få dina nya klubbor i tid till vintern och vårens golfresor.

SIMULATORSPEL

Under vintersäsongen kommer vi att erbjuda simulatorspel i en av de mest avancerade simulatorerna på marknaden. Simulatorn kommer att bli bokningsbar via hemsidan eller via telefon/mail.

Så ta ett snack med kompisarna redan nu om spel när allt blir klart.

Byggstart i september

Om all går enligt planerat så skall bygget starta i september 2021.

Under tiden som byggnationen kommer att pågå så kommer vissa begränsningar att gälla:

• Grusgången nedanför hål 14 kommer att stängas av under byggnationen.
  • Bollautomaten kommer att flyttas
  • Några av utslagsplatserna närmast bygget kommer att vara avstängda.

Vi har sökt pengar från Arvsfonden och vi väntar beslut från dom i slutet av september.

Vi kommer fortlöpande att ge information om bygget och har ni frågor så tveka inta att ställa dessa till Staffan Olofsson, 0703213922 eller Tomas Yvell, 070-3223521.

SIMULATOR

Som simulator har vi under året studerat ett antal olika fabrikat bland annat GC Hawk från Foresight SPORTS.