TRÄNARE

dags att ta fram golfen i dig

Med hjälp av Hagges välutbildade PGA tränare kommer du att öka din spelglädje och sänka dina scorer på det sätt som du själv önskar.

Nyheter och Information

från din tränare 
Här hittar du den senaste informationen om hur just du kan bli en bättre golfare.

Juniorgolf

Junior är du som är mellan 7-21 år.

Du kanske vill börja spela golf eller redan spelar. På juniorgolf sidorna hittar du allt som du behöver veta om din golf, oavsett om du bara är nyfiken och vill börja eller redan spelar och undrar över din träningsgrupp.
Här har vi samlat några förklaringar på sådant som du eller dina föräldrar undrar över kanske funderar över. 

Grönt Kort 2023

Välkommen till vår nybörjarutbildning!
Hagge GK erbjuder Grönt Kort under hela året med fokus på våren och försommaren.
Klicka dig vidare och fyll i dina uppgifter och önskemål om vilken utbildning du vill gå.

Ny i golfen


Som ny i golfen och påbörjat din utbildning eller skall snart börja så har du många frågor som du vill ha svar på. Här har vi samlat några förklaringar på sådant som du kanske funderar över. 

Kinexit

 Tillsammans med Golf Fitness by Kinexit kan vi nu erbjuda våra elever och medlemmar en smidig och enkel lösning för uppvärmning, rörlighets- och fysträning. Att kunna utveckla och optimera våra elevers individuella förutsättningar till en förbättrad svingteknik och ökad sving- och bollhastighet blir nu en verklighet.  

Teknik

Med rätt teknik kommer du att hitta rätt på banan

kunskap

Med kunskap om spelet och dina styrkor och svagheter kommer dina resultat att förbättras

strategi

Med en genomtänkt strategi för ditt spel på banan under träning och tävling blir du en vinnare

lektionsurval

Det långa spelet

För att ta dig till green och förbi alla hinder använder du olika sorters klubbor som gör att bollen flyger olika högt och långt. Klubbor du använder i det långa spelet är driver och fairwayklubbor som du slår med från tee och till långa transportslag och järnklubbor som du spelar in med mot green.

Närspel

Att spela in mot green med bra bollträff ger dig självsäkerhet och trygghet. Både gruppass och individuella program finns att boka. Hur många slag kommer du att spara i sommar?

puttning

Hur bra är du på green? Svår fråga. Här handlar det mycket om det mentala spelet. Men också om hur du kan uppleva putträning på ett roligt sätt. Greenläsning, hastighet och hur du får din boll att rulla bättre.