TRÄNARE

dags att ta fram golfen i dig

Med hjälp av Hagges välutbildade PGA tränare kommer du att öka din spelglädje och sänka dina scorer på det sätt som du själv önskar.

Grönt Kort 2021

Välkommen till vår nybörjarutbildning!
Hagge GK erbjuder Grönt Kort under hela året med fokus på våren och försommaren.
Klicka dig vidare och fyll i dina uppgifter och önskemål om vilken utbildning du vill gå.

Ny i golfen


Som ny i golfen och påbörjat din utbildning eller skall snart börja så har du många frågor som du vill ha svar på. Här har vi samlat några förklaringar på sådant som du kanske funderar över. 

På grund av rådande situation när det gäller Covid-19 så har vi beslutat att ställa in höstens träningar i Tennishallen på Lorensberga.
Vi uppmanas att varken resa eller vistas i inomhusmiljöer samt undvika fysisk kontakt med andra personer än man bor med.
Som ett led av dessa uppmaningar väljer vi att avvakta all form av inomhusträningar så länge denna epidemi pågår och ber att få återkomma i början av nästa år med nya träningstider som vi kan erbjuda.
Hagge golfbana är fortsatt öppen för spel på vintergreeneer så länge inte snön ligger för djup – Välkomna!
Läs mer om de skärpta allmänna råden på Region Dalarnas hemsida:

Teknik

Med rätt teknik kommer du att hitta rätt på banan

kunskap

Med kunskap om spelet och dina styrkor och svagheter kommer dina resultat att förbättras

strategi

Med en genomtänkt strategi för ditt spel på banan under träning och tävling blir du en vinnare

lektionsurval

Det långa spelet

För att ta dig till green och förbi alla hinder använder du olika sorters klubbor som gör att bollen flyger olika högt och långt. Klubbor du använder i det långa spelet är driver och fairwayklubbor som du slår med från tee och till långa transportslag och järnklubbor som du spelar in med mot green.

Närspel

Att spela in mot green med bra bollträff ger dig självsäkerhet och trygghet. Både gruppass och individuella program finns att boka. Hur många slag kommer du att spara i sommar?

puttning

Hur bra är du på green? Svår fråga. Här handlar det mycket om det mentala spelet. Men också om hur du kan uppleva putträning på ett roligt sätt. Greenläsning, hastighet och hur du får din boll att rulla bättre.