TRÄNARE

dags att ta fram golfen i dig

Med hjälp av Hagges välutbildade PGA tränare kommer du att öka din spelglädje och sänka dina scorer på det sätt som du själv önskar.

Vinterträning

Har du börjat tänka på din vinterträning. Det har vi!
Just nu jobbar vi för fullt för att skapa träningsprogrammet inför den kommande vintersäsongen. Vi kommer som vanligt att vara i Ludvika tennishall under den kalla delen av året. Klicka nedan så kommer du att hitta mer information om tider och upplägg.

Teknik

Med rätt teknik kommer du att hitta rätt på banan

kunskap

Med kunskap om spelet och dina styrkor och svagheter kommer dina resultat att förbättras

strategi

Med en genomtänkt strategi för ditt spel på banan under träning och tävling blir du en vinnare

Börja spela golf!

Njutning, välmående och umgänge med trevliga vänner, nya som gamla, det är vad golfen kan erbjuda dig som ny i golfen. Att du dessutom får frisk luft och motion är några ytterligare mervärden. Har du tidigare funderat på golf eller

lektionsurval

Det långa spelet

För att ta dig till green och förbi alla hinder använder du olika sorters klubbor som gör att bollen flyger olika högt och långt. Klubbor du använder i det långa spelet är driver och fairwayklubbor som du slår med från tee och till långa transportslag och järnklubbor som du spelar in med mot green.

Närspel

Att spela in mot green med bra bollträff ger dig självsäkerhet och trygghet. Både gruppass och individuella program finns att boka. Hur många slag kommer du att spara i sommar?

puttning

Hur bra är du på green? Svår fråga. Här handlar det mycket om det mentala spelet. Men också om hur du kan uppleva putträning på ett roligt sätt. Greenläsning, hastighet och hur du får din boll att rulla bättre.