Hagge Golfklubb

mitt andra hem

Demodagar

Demodagar 2019

Vi är alla olika, och då är det ju självklart att vi behöver olika golfutrustning för att spela bra. Det är precis som med kläder, skräddarsytt sitter alltid bättre.

Det bästa du kan göra är att boka en Custom Fitting hos oss, din Golfstore. Och tro inte att det bara är för spelare med lägre handicap, för det är precis tvärtom. En duktig spelare kan oftast kompensera brister i utrustningen, men det kan inte spelare med högre handicap. Dessutom är det väldigt roligt, kan jag intyga som har gjort en komplett Custom Fitting .

Vi har följt utvecklingen av custom fitting under ganska många år, och det har blivit vanligare och vanligare att golfare gör det när de köper nya klubbor. Det beror förstås på att fler i den stora gruppen medel- och höghandicapare har hört vilken nytta det kan göra för spelet.

På senare år har möjligheterna dessutom blivit mycket större inom utprovning och mätning, liksom utbudet av klubbmodeller, skaft, grepp, med mera. Din pro är förstås viktigast för en riktigt bra custom fitting, med sin utbildning, erfarenhet och ett säkert öga för svingen, men med bättre hjälpmedel ökar noggrannheten i den personliga anpassningen.


Boka följande datum för våra demodagar:

 För den 26/8 anmäl dig på knappen nedan!

Hagge GK

 • Nu
  Bild
 • Fredag
  Bild
 • Lördag
  Bild
  10°

Sponsorer

Annonser

 

 

sisu_webb_if_190x190_samverkan