Demodagar

Demodagar 2021

Ta tillfället i akt att känna och klämma på årets nyheter

Här kommer årets demodagar att presenteras i den takt vi får klart med våra leverantörer.

TM demodag 13_3 vår21

Taylormade DEMODAG 13/3 Klockan 11-15
GENOMFÖRD

Demodag med Callaway

Den 4 maj kommer Killarna från Callaway till oss på Hagge.

Första chansen att känna på nya EPIC Speed.  4

GENOMFÖRD

PING  DEMODAG 1
16/5 Klockan 10-15

Söndagen den 16/5 gästar Henrik från PING oss på Hagge. Passa på att få en riktig “hands on” på 425 serien´s nya stickor.

Taylormade DEMODAG 1
27/5 Klockan 10-15

Torsdagen  den 17/5 gästar Dennis från Taylormade oss på Hagge. Passa på att få en riktig “hands on” på SIM2 serien´s nya stickor.

Anpassa dina klubbor som en Tour Pro!

Jag är glad att meddela att vi har bokat en exklusiv TaylorMade-utprovningssupplevelse den 13 MARS 2021 på för Hagge GK, där alla medlemmar kommer att ha möjlighet att gå igenom en anpassad klubbpassning på tournivå.

Under dessa annorlunda tider har TaylorMade vidtagit avancerade åtgärder för att säkerställa din hälsa och säkerhet såväl som vår personal och deras team. Dessa åtgärder inkluderar:

• • Kunder som deltar i utprovningen uppmuntras, men är inte skyldiga, att bära ansiktsöverdrag (levereras inte av TaylorMade)
  • • Alla utprovningar kommer att vara begränsade till 1-mot-1-upplevelser med social distanseringsmetod
  • • Personalen är utrustade med ett desinfektions kit som innehåller desinfektionsdukar, handdesinfektionsmedel, desinfektionsmedel, handdukar och steriliserade borstar
  • • Golfutrustning kommer att rengöras och steriliseras efter varje användning

Du kan vara säker på att din hälsa och säkerhet är högsta prioritet för både vår klubb och TaylorMade. Vi ber dig respektera försiktighetsåtgärderna genom att inte delta om du har hosta eller feber (eller har haft de senaste 14 dagarna), har utsatts för någon som har haft COVID-19 under de senaste 14 dagarna eller på annat sätt kan utsätta vår personal eller andra gäster till onödig risk.

Klicka på knappen nedan för att registrera dig för detta evenemang. Där kan du boka en viss tid för ditt möte och kontrollera andra tillgängliga datum.

Du kan också kontakta shopen på Hagge för att lära dig mer om tillgängliga möten, boka din anpassade anpassning eller ställa några frågor du har om detta speciella evenemang.

Titleist DEMODAG
25/5 Klockan 15-19

Onsdagen 25/5 kommer  vännerna  från Titleist  till Hagge. Känn och greppa bl-a dom nya järnen i T-serien