Golfshop Nyheter

Hårda
nyheter

Nyheter i din shop från Titleist

Ny Träffyta. Nya Möjligheter.

Att arbeta med ett så starkt material som ATI 425 Aerospace Titan är inte enkelt, det är därför ingen annan gör det. Den unika blandningen, som enbart tillverkas hos ett enda gjuteri i Pittsburgh, är nyckeln till att skapa en helt ny träffyta som ökar bollhastighet oavsett vart på träffytan du träffar.

Med TSi-drivers får spelare fyra tydliga alternativ för att utnyttja vår mest avancerade driver-serie någonsin. Hitta den driver som passar dig och upplev känslan av att vara redo att leverera varje gång du går upp på tee. TSi1 har maximal utgångsvinkel och längd för spelare med medelhög svinghastighet. TSi2 har maximalt förlåtande egenskaper över hela träffytan. TSi3 genererar ännu högre bollhastighet. TSi4 är extremt lågspinnande.

Hårda
nyheter

Nyheter i din
shop från Taylormade

 

RECONSTRUCTED SO YOU CAN SWING AWAY

First we reshaped the driver, then we reconstructed it. Completely rebuilding the driver from the ground up to give you both forgiveness and distance. Go ahead, the tee box is yours. Swing away.

Hårda
nyheter

Ett putterskaft med Tourkänsla & tunn profil

Strömlinjeformat, tunt utseende som minskar skaftdiametern med 13%.
Det kommer att ha samma balans som ett stålskaft vilket gör det enkelt att återskapa en specifik svingvikt vid skaftbyte. Du kan byta ut ditt gamla stålskaft utan att ändra puttarens balans. Ger en mjukare känsla. Det matchar stålets balanspunkt och flexprofil med 30% mer kolfiber för krispigt, lyhört ljud och oöverträffad längdkontroll.

Hårda
nyheter

Nyheter i din
shop från PING

G425 MAX är PINGs mest förlåtande driver någonsin. Tack vare den flyttbara tungstenvikten på 26 gram kan man uppnå en optimal bollflykt men ändå behålla de förlåtande egenskaperna. Träffytan i TS9+ flexar mer för extra längd i slagen och klubbarn är tillgänglig i loften 9°, 10.5° och 12°. 

Stability Shaft

Ett putterskaft med Tourkänsla & tunn profil Utseende Strömlinjeformat, tunt utseende som minskar skaftdiametern med 13%. Balans Det kommer att ha samma balans som ett stålskaft vilket gör det enkelt att återskapa en specifik svingvikt vid skaftbyte. Du kan byta ut … Read More

| Featured Post

Extra tränarresurs!

Då Johan har drabbats av kraftiga ryggproblem efter sommaren och är sjukskriven en tid fram har vi kontaktat Christian Sohlberg, PGA Tänare, som kommer att hjälpa oss med träningar och lektioner under Johans frånvaro. Kontakta receptionen för att boka era … Read More

| Featured Post

GLAD MIDSOMMAR

GLAD MIDSOMMAR önskar vi alla våra medlemmar och gäster här på Hagge Golfklubb

| Featured Post

Mjuka
nyheter

Galvin Green
kan vara det
sista regnplagg
du köper