Medlemsavgifter 2020

Vill du också bli medlem?

Som medlem betalar man en årsavgift och i vissa medlemskap också ett medlemslån till klubben under tiden du är medlem. Du hittar mer information om detta nedan.

För att bli medlem skickar du oss en ansökan med hjälp av formuläret som hittar via länken nedan. Vi behandlar din ansökan inom kort. Har du några frågor kring medlemskap så kontakta gärna kansliet via telefon eller mail.

Friskvårdsbidrag

Årsavgiften är tvådelad. En del är medlemsavgift och en del är spelavgift.

Spelavgiften, tillsammans med träningsavgifter och avgifter för range är godkänd som Frisvårdsbidrag enligt skatteverket.

Hör gärna av dig till kansliet om du har frågor kring detta. Vi kan även hjälpa dig med intyg på betald avgift om du behöver det!

Medlemslån:
Som seniormedlem erbjuds Du att erlägga 7 000 kr som ett medlemslån och få reducerad avgift med 550 kronor årligen.
När Du fyller 70 år erbjuds du att efterskänka lånet och få ytterligare 1 000 kr i reducerad avgift.
Väljer du att gå ur klubben så får Du tillbaka Ditt medlemslån senast sex månader efter skriftligt utträde.

Arbetslån:
För seniormedlemmar tillkommer ett ”arbetslån” om 500 kr. Detta belopp återbetalas i form av presentkort om Du arbetar åtta timmar åt klubben.
Du kan till exempel vara med och vårstäda banan eller arbeta som funktionär vid någon tävling.
Blankett för återbetalning finns i kansliet.

Seniormedlem:
Spelrätten ger Dig obegränsat med spel på banan hela säsongen samt möjliggör spel på andra banor till kraftigt reducerad avgift.
Se mer under fliken ”Medlem” och ”Klubbsamarbeten”

Vardagsmedlem:
Spelrätten för en vardagsmedlem är begränsad till att gälla måndag-fredag start före klockan 15.00.
Vid spel på banan övriga tider erläggs halv dalagreenfee.

Greenfeemedlemskap:
Tre (3) fria 18-håls ronder eller sex (6) 9-håls ronder ingår i medlemskapet och kan nyttjas vardagar
Vid spel därutöver erläggs ordinarie greenfee.

Nybörjarmedlemskap år 1:
Som nybörjare ingår både medlemskap och spelrätt i Nybörjarutbildningen.

Småbarnsbricka:
Småbarnsföräldrar där båda är fullbetalande medlemmar med hemmavarande barn mellan 0-3 år erhåller rabatt.
På avgift ovan tillkommer arbetslån.
Meddela kansliet om Ni är berättigade till Småbarnsbricka.

Familjebricka:
Familjer där båda föräldrarna är fullbetalande medlemmar och har hemmaboende juniorer/knattar som spelar golf har ett tak på sin avgift.
På avgift ovan tillkommer arbetslån.
Meddela kansliet om ni är berättigade till Familjebricka.

Passivt medlemskap:
Detta medlemskap är till för dig som vill vara stödmedlem eller om du av olika anledningar vill hålla upp från golfen under en viss tid.
Du har inga rättigheter till spel på hemmabanan eller någon annan bana. Du erhåller heller inte tidningen Svensk Golf.

Vill du betala via autogiro?
Självklart kan du delbetala ditt medlemskap via autogiro.
Väljer du det alternativet så kontaktar du receptionen eller klubbchefen för att fylla i ett autogiromedgivande så dras avgiften månadsvis från ditt bankkonto.
För att täcka våra kostnader för denna hantering tar vi en liten avgift om 200:-/ år.

Har du frågor kring medlemsskap eller andra frågor om klubben och dess arbete

Skicka en rad och låt oss veta