Alla inlägg

Dags för årets städdagar

Årets städdagar!

Nu är snön äntligen borta och vi närmar oss en ny golfsäsong! Banan har övervintrat bättre än de senaste säsongerna och gröna strån skymtas redan på greenerna.
På banan har det fallit mycket grenar och annat som vi behöver hjälp med. Vi behöver verkligen hjälp från er medlemmar för att göra banan vårfin.

Årets städdagar blir lördagen den 27 och söndagen den 28 april. Vi samlas kl. 9:00 och avslutas ca kl. 13:00.

Anmälan till städhelgen gör ni via knappen nedan och senast onsdagen den 25 april.

Välkomna!

Resursgrupp för säsongen -24

Hej alla

Vi behöver fler medlemmar som vill vara med i vår resusrgrupp under säsongen. Gruppen är uppdelad i 2 delar. En grupp hjälper till Tisdagar jämna veckor och den andra Tisdagar ojämna veckor. Tiden är mellan kl 8-12.

Arbetsuppgifter för gruppen är bla, Vägar, Bunkrar, Torvning, lagning av uppslagen torv på Fairway mm.

Är du eller vet någon som är intresserad att hjälpa till. Skicka en anmälan med Namn, tel nr och mailadress till mig.

pelle.pettersson@haggegk.se

Med vänlig hälsning Pelle

Banan STÄNGD

Nu är vårkänslorna här och suget att spela högt. För att kunna erbjuda bästa möjliga bana vid öppning är banan helt avstängd för spel. Gäller även vintergreener.

Klubbledningen