Alla inlägg

Nu kommer en ny boknings-app

I slutet av februari 2024 släpps en helt ny version av vår populära bokningsapp Min Golf Bokning, med nytt utseende och nya funktioner. Du kommer då behöva ladda den ner på nytt till din mobil.

I nya Min Golf Bokning kommer du kunna boka starttider på majoriteten av Sveriges golfklubbar.

Den nya appen kommer att innehålla allt som fanns i tidigare app. Bland annat betalning, pushnotiser, ankomstregistring och handicapregistrering, samt alla dina bokningar, golfvänner och favoritklubbar från ditt konto i Min Golf.

Nya öppettider SHOP & Reception

NYA ÖPPETTIDER FRÅN 30/10

För shop och kansli gäller:
Onsdagar   0900 – 1500
Övriga tider efter överenskommelse

Nu är hela studion öppen

Med senhösten här och vintern inte jätte långt borta så har vi gjort klart i studion för att använda båda simulatorerna i studion.

Bokning sker som vanligt via Matchi  https://www.matchi.se/facilities/haggegolfstudio

Boka studion här

ÖPPNING AV STUDION

Boka Här

Banan stänger med ordinarie greener

Kylan är nu här på riktigt och idag fick vi uppleva de första snöflingorna på himlen.

Vi vill informera om att banan kommer att hållas öppen med ordinarie greener fram till och med söndag (23 oktober). Måndag och tisdag (24–25 oktober) kommer banan hållas helt stängd för att kunna preparera provisoriska greener och tees. Även reception/shop kommer hålla stängt dessa dagar.

På onsdag (26 oktober) öppnar vi åter upp banan för ”vinterspel”. Årets vinterslinga kommer bestå av hål 1, 5-9 och 15-18 (totalt 10 hål). Vi väljer att undvika ytterligare spel på hål 10–14 efter tidigare stödsådd på fairway.

Vi har även köpt in 50 slagmattor (plastmatta med snöre) som är obligatoriska att använda på gräsytor under vinterspel. Dessa mattor kommer finnas att låna vid 1:a tee och ska lämnas igen efter det att 18:e hålet är spelat.