Alla inlägg

Information från Styrelsen

Hej bästa medlemmar i Hagge GK!

Först så passar vi på att tacka de drygt 150 personer som deltog i årets årsmöte. Vilken otrolig uppslutning och engagemang från alla medlemmar!

Efter ett ovanligt turbulent årsmöte röstade majoriteten av medlemmarna in en ny ordförande i styrelsen. Vilket sedan ledde till att hela sittande styrelse avgick. Som i sin tur ledde till att en ny styrelse valdes.

Vår nya styrelse ser ut som följande:
Jan Björnerud, Ordförande
Rebecca Boström, Vice ordförande
Johan Jansson, Kassör
Lena Johnsson, Sekreterare
Andreas Boström, Ledamot
Johan Halvarsson, Ledamot
Henrik Vidmark, Ledamot

I och med det tackar vi förre ordförande Tomas Yvell samt tidigare sittande styrelse för arbetet de bidragit med för den fortsatta utvecklingen av Hagge Golfklubb!

Vi i den nya styrelsen har redan haft vårt konstituerande möte samt träffat vår klubbchef Peter Bengtsson.

Vi kommer under våren, fram till säsongsöppning, fokusera på planeringen av kommande säsong. Nu väntar ett tufft arbete för oss, men vi är beredda på att göra jobbet. Det ska bli otroligt roligt. Vi vill också påminna om att den dagliga verksamheten fortsätter som vanligt och vi vill uppmana er att vara källkritiska med rykten och information som sprids.

Vi vill också passa på att lyfta att våra kommittéer är en stor och viktig del i klubben. Tillsammans är det vi medlemmar som bygger och gör klubben till det den är och som vi vill ha den. Känner du att du vill hjälpa till och komma in i gemenskapen på klubben så kan du anmäla ditt intresse till någon i styrelsen eller till styrelsen@haggegk.se

Hälsningar,
Styrelsen

Ny lokal till årsmötet

Intresset för årsmötet nu på lördag den 24 feb, kl. 14:00 är stort och vi har nu blivit för många för att få plats på Barken Lodge (Gladtjärn).

Mötet kommer istället att hållas på Folkets Hus, Smedjebacken.

Hoppas det inte ställer till några större besvär. Anmälan till mötet är fortfarande öppen och vi har plats för fler.

Välkomna!

Båda våra simulatorer igång igen

Nu är båda våra simulatorer i drift igen efter tekniska problem och driftstopp några veckor.

Tider bokar ni i vanlig ordning via MATCHi.   

Varmt välkomna!

Handlingar till Årsmöte 2024

Fakturering av årsavgifter

I år kommer medlemsfakturorna att skickas ut via e-post i samarbete med företaget Turtle Pay.   

I början av nästa vecka (v.5) kommer ni få en fakturalänk att bekräfta med Bank-ID. När detta är gjort kommer en kostnadsfri faktura att skickas till er e-postadress för betalning senast den 29 februari. Nytt för i år är att du kan välja att göra delbetalning i upp till 3 månader om du inte önskar betala hela beloppet direkt.

Årsavgifterna för 2024 hittar ni här (klicka)

För alla er som har valt autogirobetalning, så kommer en faktura att skickas direkt från klubben. Månadsbetalningarna löper därefter på under året som föregående år. Ingen faktura kommer skickas från Turtle Pay till medlemmar som gjort valet att betala via autogiro.

Det kommer även finnas en möjlighet att betala er faktura i receptionen på klubben. Eftersom vi har begränsade öppettider så bör ni kontakta oss i förväg så ni vet att vi finns på plats innan ni åker ut till klubben.

Om ni har frågor om din årsavgift och innehåll på fakturan kan du kontakta Peter Bengtsson, klubbchef på 0240-40 61 19 (växel) eller klubbchef@haggegk.se

Om ni har frågor kring din faktura kan du kontakta Turtle Pay Support som har öppet alla dagar i veckan på tel. 08-806220 eller info@turtle-pay.com.