Mitt namn är Lars Johansson jag är 58 år och kommer från Hultsfred i Småland där jag bor med min sambo och två döttrar.

Den 5 april kommer jag börja som tränare/Pro hos er på Hagge GK

Tidigare har jag jobbat som Head Pro på Möre GK, jag har även sedan jag började min karriär som golftränare 2011 varit Pro på Ramkvilla GK, Mora GK och Hökensås GK, Söderslätts GK och senast på Tranås GK.

Jag gick TAU (Tränar Assistent Utbildning) våren 2008 och började samma höst TU (Tränar Utbildningen) som jag blev klar med i mars 2011. Jag har även utbildningar som LUU och LUB med i bagaget.

Min egna golfkarriär började för över 45 år sedan. Jag har spelat på minitouren, spelat seriespel för Tobo GK och Vimmerby GK och jag är flerfaldig svenskmästare för Järnvägarnas fritidsförbund (det är för anställda inom SJ och Banverket, vilket jag kom i kontakt med genom att min sambo varit anställd där). Jag har spelat golf och tävlat i golf på många av Sveriges alla golfbanor och även utomlands.

Min golffilosofi går ut på alla kan spela golf men uteifrån sina egna personliga förutsättningar. Min del i det hela är att hjälpa till med utbildning. En runda på golfbanan ska vara så mycket mer än bara ett bra slag på banan.

Jag som person är en öppen och ärlig människa. Jag vet vad jag vill och oftast ser jag vägen dit som en möjlighet inte ett hinder. Jag har lätt för att engagera andra och är framåtsträvande i mitt arbete. Jag är noggrann och jag har erfarenhet av många olika arbeten som finns på en golfbana allt från att jobba på banan, i kansliet, till att ge lektioner och hjälpa kunder till att hitta rätt utrustning i shopen.

Väl mött på banan, rangen eller i klubbhuset i vår och sommar!